10 Şubat 2013 Pazar

Hayalet Sevgililerim...



Dün akşam eşimle uzun zaman aradan sonra bir film izledik. Bu arada tabi Öykü geliyor yanımıza bıcır bıcır, kaçırdığımız sahneler vardır bu yüzden :) Ama genel olarak hoş, izlenebilir, romantik komedi tarzında bir film.

Filmin başrol karakteri Connor, çok meşhur bir fotoğrafçı, hayatında sayısız sevgiliye sahip olmuş ve hepsini en fazla bi kaç gün sonra terk edip, diğerlerine yelken açmış. 
Filmin başrol kadın oyuncusu Jenny, Connor'un çocukluk arkadaşı, aralarında ufak flörtler de olmuş. Ama  Connor başka yere taşınınca göremez olmuşlar birbirlerini...

Connor kardeşinin düğünü için memleketine geri dönüyor...Hemen etraftaki

genç kızları, nedimeleri incelemeye başlıyor flört etmek için. Ama ölen çapkın

amcasının hayaleti onu yalnız bırakmıyor. Yaptığının yanlış olduğunu,

kendisinin de çok büyük hatalar yaptığını ve bunu öldükten sonra

anladığını anlatmaya çalışıyor. Ama nerde Connor'da onu dinleyecek akıl :)



Bunun ergen zamanlarında öpüştüğü bir kızın hayaleti de işe dahil oluyor ve Connor'u eski zamanlarına götürüyor...

Connor ilk aşkı Jenny ile karşılaşmalarını, konuşmalarını, ufak flörtlerini hatırlıyor bir bir. Uzaktan bir seyirci olarak baktığında ne kadar büyük yanlışlar yaptığını farkediyor.

Filmin sonuna doğru geleceğini de görüyor başka bir hayalet kız sayesinde. Tek başına, mutsuz bir ölüm onu bekliyor.Uyandığında hemen değişmeye başlıyor, önce kardeşinin düğününde yarattığı olumsuzlukları gideriyor. Sonra da Jenny'nin tekrar kalbini kazanmakla uğraşıyor.


Eğer romantik komedileri seviyorsanız muhteşem olmasa da izlenesi bir film...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İşte ben...

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Benden merhaba.. 30 yaşlarında okumayı, gezmeyi, eğlenmeyi seven bir öğretmenim. Bir de 3,5 yaşında hayatımın Öykü'süne sahibim. Blogumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...